Wavebreaker Systems ABWavebreakers affärsområden

En komplett underleverantör av signage

Wavebreaker Systems AB är ett nytänkande företag inom digital skyltning. Våra medarbetare besitter mångårig erfarenhet inom digital signage, marknadsföring, design och konstruktion

Skärmar

Mjukvara

Kapsling

Support

Nytänkande

Wavebreaker är ett nytänkande företag inom marknadsföring. Vår medarbetare besitter mångårig erfarenhet inom Digital signage, reklam, design och konstruktion..

Egen tillverkning

Tillverkning av kundanpassade exponeringslösningar, allt från butiker och showroom till kontorslandskap och industri sker i egen regi med korta ledtider.

Cloudtjänst

Vi erbjuder marknadens ledande signage-mjukvara för Samsungs skärmar som molntjänst så att ni som användare kan fokusera på att göra det ni är bäst på!

Partners

Med många duktiga partners kan vi erbjuda helhetskoncept som täcker mer än ert behov av signage.

<small><center>Styr enkelt valfri skärm, var som helst</center></small>

Styr enkelt valfri skärm, var som helst

Skapa, distribuera, publicera och övervaka innehåll på skärmar via molnet. Vare sig du är ute efter att använda liggande, stående, en enda skärm eller en skärmvägg. Valet är ditt att välja vad som är bäst för din företagsmiljö. Koppla data från externa källor som affärssystem tillsammans med information till medarbetare, konsulter och kunder.
Med plug-and-play lösningar för digital kommunikation kan du enkelt öka din försäljning.

Wavebreaker Systems AB är en helhetsleverantör av koncept för digitala budskap som skapar värde för kunder och brukare. Genom nära samarbeten med partners skapar vi fantastiska synergier som ger slutkunden bästa möjliga produkt. 

kv txt chanel