Tillsammans blir vi starka
Med våra partners skapar vi morgondagens signagelösningar

Samsung
Samsung
Med Samsungs breda portfölj av signage komponenter och goda kvalitet var valet av skärmleverantör enkelt. Samsung är marknadsledande inom digital signage och har hela tiden nya spännande produkter på gång.
Exertis CapTech
Exertis CapTech
Vi samarbetar med distributören Exertis CapTech som är en av Sveriges största distributörer på IT-produkter.
Also
Also
Vi samarbetar med distributören Also som är en av Sveriges största distributörer på IT-produkter.
Hestra
Hestra
Hestra är specialister på att skapa säljande och profilstärkande butiker. Vi vet hur man bygger framgångrika butikskoncept som ökar dina kunders köplust.
ITF
ITF
ITF har sedan 1999 levererat IT på kundens villkor. Från början har vi brunnit för funktionsupplägg av IT, då var marknaden inte mogen. Nu kan vi säga att vi är och gör vad vi heter.
GibonUppsala
GibonUppsala
Gibon är en entreprenörsdriven företagsgrupp som erbjuder digitala lösningar inom alla digitala områden till små och medelstora företag runt om i Sverige.
NSG
NSG
One of the world's leading manufacturers of glass and glazing systems in three major business areas: Architectural, Automotive and Technical Glass.
Vill du vara med och utveckla morgondagens lösningar?

Om Wavebreaker Systems AB

Wavebreaker Systems AB är en helhetsleverantör av koncept för digitala budskap som skapar värde för kunder och brukare. Genom nära samarbeten med partners skapar vi fantastiska synergier som ger slutkunden bästa möjliga produkt. 

kv txt chanel